utorak, 8. studenoga 2011.

Sjedim danas sa drugaricom na rucku/kafi i vadim neku bocicu parfema koju sam kupila tek tako u prolazu za 3 i po marke cisto jer sam imala para pa odlucila uzet kvalitetan parfem :D uglavnom negdje sam nekad procitala i vidjela da miris moze najbolje da probudi sjecanja.. na pocetku sam pokusavala da shvatim na koga ili na sta me podsjeca .. i onda sam se sjetila.i stvarno sada evo sam pomirisala i opet dodje isto ono nesto u stomaku kao sto je dolazilo onda kada sam mirisala taj isti parfem nekada. Ali to traje onoliko koliko traje uzdah..kada prestanes da mirises to prestanes i da se sjecanjem osjecas. bolje ista nego nista :)

uvijek mislim da vremenom se ruzne stvari zaborave osim ako ih ne odlucimo naglasiti svaki put kada se sjetimo necega.. ja mislim da treba se sjecati lijepih stvari.zasto da ne? sjecati se trenutaka kada smo bili sretni i ispinjeni i ne zaliti za njima vec biti sretni sto smo ih dozivjeli.. zato ako neko ovo cita (nadam se iskreno da cita) :D sjetite se nekog lijepog momenta iz proslosti.. recimo poljubca sa nekim momkom koje ste voljeli ili jos volite..neki koji je vama najdrazi :) ili kada ste se zadnji put sa prijateljima smijali onako od srca da vam suze idu :) samo malko nabacite onaj slatki osmijeh kada se brcici smiju i vratite se na kratko u to stanje ispunjenosti. umesto da predju usta u tuzni izgled,neka ostanu tu i sa uzdahom pohranite to nesto lijepo duboko u sebi bez ruznih detalja :) cisto radi sebe i sto ste tada uzivali..




za sve nas koji ne osjecamo nista imamo parfeme da nam bude uspomene,a za sve vas koji osjecate.. osjecajte do kraja,jako i iskreno i pratite emocije i cuvajte one koje volite,jer moze i da ne boli ako ste iskreni  i ako iskreno volite! :) cijenite osjecaj jer kada volite i kada vas vole ispunili ste misiju radi koje ste na zemlji! ljubi vas serator  Dunja :)



huggs and kisses
D.